З'явилися подробиці зустрічі Порошенка з парламентарями

20 березня ввечері завершилась зустріч глави держави Петра Порошенка з представниками груп та фракцій ВР, яку провели у стінах Адміністрації президента. На зустрічі підняли питання стосовно Міжнародного валютного фонду та чергового кредитного траншу для України.

Тіллерсон зібрався до Москви після саміту G7

Державний секретар США Рекс Тіллерсон запланував робочу поїздку в Росію. Передбачається, що він відправиться до Москви 12 квітня після саміту G7.

Глава ФБР не знайшов доказів прослушки Трампа

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Федеральної бюро розслідувань не знайшло доказів на звинувачення американського президента Дональда Трампа про прослуховування Trump Tower його попередником Бараком Обамою.

Виправдались: ЗМІ спростували спільні стрільби Савченко з бойовиками

Після того, як в російському бульварному виданні «Комсомольская правда» з’явилась інформація про те, що Надія Савченко нібито брала участь у спільних із бойовиками терористичного угруповання «ДНР» стрільбах на окупованій території Донбасу, народний депутат заперечила це повідомлення.

Пластичний хірург "поворожив" по бюсту Брежнєвої

Шанувальники української співачки Віри Брежнєвої постійно обговорюють в мережі її стиль та природну красу. Проте останнім часом ходять чутки про дещо неприродне в тілі артистки. Деякі користувачі мережі припустили, що Брежнєва збільшила груди.