США впевнені, що Росія не поступиться Кримом на користь України, оскільки окупація півострова – це один з найголовніших стратегічних інтересів Кремля.

Таку заяву зробив глава агентства Нацбезпеки США Майкл Роджерс після слухань у Конгресі, де піднімали питання впливу Росії у результати президентських виборів, а також розглянули ситуацію з Україною, - передає "Голос Америки".

Адмірал Роджерс зазначив, що Російська Федерація не повернула окупований півострів Україні та навіть не збирається, це стає очевидним із постійних заяв представників Кремля.

"Я впевнений, що з їхньої точки зору, це основний національний інтерес, тобто безпосередня периферія російської держави", - наголосив глава Нацбезпеки.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", президент РФ Володимир Путін пригрозив західним країнам за те, що вони надають допомогу в посиленні обороноздатності України.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще