У мережі з'явилися кадри прориву позашляховика на територію Білорусі з боку кордону України. Білоруським прикордонникам довелося відкрити вогонь, щоб зупинити порушника.

Відео опубліковано на YouTube-каналі агентства БелТА. Невідомий порушник, як видно на кадрах відеозйомки, на автомобілі зніс шлагбаум на контрольно-пропускного пункту білорусько-українського кордону.

Порушник спробував прорватися і ігнорував вимоги прикордонників. Білоруським правоохоронцям довелося застосувати зброю, щоб його затримати.

Позашляховик все ж вдалося зупинити, а зловмисників затримати. В салоні автомобіля виявили зброю і вибухівку. Білоруська прикордонна служба зв'язалася після інциденту з українськими колегами і повідомила їх, що машина мала іноземну реєстрацію, але кордон України не перетинала.

Після інциденту українські та білоруські прикордонники прийняли рішення посилити контроль на кордоні між країнами. Контрольні пункти взяли під охорону додаткові загони правоохоронців.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в ніч на 20 березня порушник на позашляховику Jeep спробував прорватися на територію Білорусі. Водій ігнорував вимоги прикордонників і їм довелося відкрити вогонь по ньому.