Воротар збірної України Денис Бойко поділився своїми очікуваннями від майбутнього поєдинку кваліфікації ЧС-2018 проти Хорватії:

"Думаю, нам під силу продемонструвати ту гру, яку нам скаже тренер, і домогтися позитивного результату. Я в це вірю і сподіваюся, що так і буде. Ніколи не потрібно думати про якийсь негатив. Так, Хорватія - фаворит нашої групи, і це ні для кого не є секретом. Але ми теж - не подарунок. Наша збірна вже продемонструвала в минулих матчах, що з нами треба рахуватися, нас треба поважати.

Шанси є завжди. Тільки потрібно в них вірити. Потрібно виходити на футбольне поле і тримати в голові тільки позитивний результат ", - цитує Бойка офіційний сайт Федерації футболу України.

Прокоментував Денис і свою нинішню роль в команді Андрія Шевченка:

"Потрібно дивитися правді в очі. Я вважаю, що на поточний момент Пятов є першим номером нашої збірної. Ми з Микитою Шевченко зробимо все, щоб допомогти йому добре підготуватися до цього матчу. У будь-якому випадку будемо повністю готові підмінити Андрія, якщо щось трапиться. Не бачу в цьому ніяких проблем" - сказав Бойко.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, головний тренер збірної України Андрій Шевченко налаштований взяти очки у матчі з Хорватією.