Фінська компанія Jake+Maya Kids випустила незвичайну лінію одягу, яка хоча б частково позбавить батьків від головного болю: як встигнути за дитиною, що росте не по днях, а по годинах.

Покупка одягу для активно зростаючого чада стала проблемою як для гаманця, так і для нервів і витраченого часу. Модельєри вирішили одним махом впоратися з цією напастю і випустили лінію одягу, в якій можна регулювати довжину рукавів і штанин, висоту і ширину одягу. Про це пише The Mashable.

Колекцію назвали Metamorphosis, в неї увійшли толстовки, сукні, брюки і футболки. Коштує таке задоволення від 28 до 75 доларів за одну річ.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що модний будинок Gucci випустив лінію одягу із зображенням відомого мультиплікаційного персонажа Дональда Дака.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще