Екс-чемпіон Геннадій Головкін (38-1-1, 34 КО) посів перше місце у рейтингу найкращих боксерів світу за версією WBA у середній вазі.
Другим став поляк Каміл Шеремета, а на третьому місці опинився - американець Брендон Адамс.
"Суперчемпіоном" у цій ваговій категорії став чемпіон світу в середній вазі за версіями WBC, WBA, IBO мексиканц Сауль Альварес (50-1-2, 34 КО).
Сауль Альварес
Сауль Альварес

Як писав Знай.ua, Геннадій Головкін не хоче третій бій з чемпіоном світу в середній вазі за версіями WBC, WBA, IBO мексиканцем Саулем Альваресом.

Геннадій Головкін і Сауль Альварес
Геннадій Головкін і Сауль Альварес

Команди Сауля Альвареса і Геннадія Головкіна почали переговори про бій, але промоутер мексиканця Ерік Гомес повідомив, що найближчим часом цей поєдинок не відбудеться.

"Ми розчаровані. Здається, що Головкін більше не хоче третій поєдинок з Канело, принаймні, на даний момент. Тепер він хоче поєдинок полегше, щоб закрити поразку. Подивимося, що з цього вийде", - розповів Гомес.

Нагадаємо, 15 вересня в Лас-Вегасі відбувся реванш між Саулем Альваресом та Геннадієм Головкіним, в якому мексиканець здобув перемогу рішенням суддів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Сауль Альварес і Геннадій Головкін
Сауль Альварес і Геннадій Головкін

Бій тривав усі 12 раундів, після чого судді віддали перемогу Альваресу: 115-113, 115-113 і 114-114.

Таким чином Альварес став новим чемпіоном світу в середній вазі, відібравши всі титули Головкіна. Для казахстанця це стало першою поразкою в кар'єрі.

Перший бій між Головкіним і Альваресом завершився внічию.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик, Гвоздик і Ломаченко визнані найкращими боксерами світу.