Легендарний боксер Евандер Холіфілд взяв участь у розважальному шоу після перемоги "Кароліни Харрікейнс" над "Сент-Луїс Блюз" у матчі регулярного чемпіонату НХЛ (5:2).

Після фінальної сирени 56-річний Холіфілд вийшов на лід і провів жартівливий бій з лівим нападником "Кароліни" Джорданом Мартинуком. Боксер ефектно "нокаутував" хокеїста одним ударом.

Після цього Мартинук залишився лежати на льоду, а одноклубники взяли його за ноги і вивезли з майданчика після жартівливого нокауту.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Евандер Холіфілд по ходу кар'єри ставав абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі і в суперважкій вазі.

Усик проти Повєткіна

Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) проведе наступний бій проти росіянина Олександра Повєткіна (34-2-0, 24 КО). Це буде дебют українця в суперважкому дивізіоні.
Співпромоутер Усика Едді Хірн повідомив, що команди боксерів вже практично домовилися про бій.
За його словами, цей бій відбудеться, а вболівальники вже можуть потирати руки.
"Переговори ще тривають, але ми вже майже у мети. Я думаю, що бій відбудеться. Зізнатися, до цих пір не можу повірити, що Усик вирішив дебютувати в хевівейті відразу ж на такому високому рівні.
Повєткін - дуже хороший і дуже небезпечний, він довів це в бою з Ентоні Джошуа. Мій оптимізм? Все просто: вони обидва хочуть зустрітися в очній сутичці. Тому вважаю, що вболівальники вже можуть задоволено потирати руки", - передає слова Хірна RingPolska.
Як писав Знай.ua, Олександр Усик проведе наступний бій 18 травня. Про це повідомив співпромоутер українця Едді Хірн в коментарі Boxing News.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, коли Усик захищатиме титули.