Суперником українського боксера Олександра Усика в найближчому бою замість росіянина Олександра Повєткіна може стати камерунець Карлос Такам, який нещодавно програв дуель в рингу Ентоні Джошуа і Дереку Чісорі. Про це повідомив промоутер українця Едді Хірн.

"Чи буде Усик битися з Повєткіним? Можливо. Ми розглядаємо варіанти з Повєткіним, Такамом. Але якщо він не проведе бій з Повєткіним, а той буде в карді вечора і, можливо, буде битися з Хантером, тоді Усик проведе з ним наступний поєдинок", — сказав Хірн в інтерв'ю IFL TV.

"Повєткін хоче провести бій, а потім зустрітися з Усиком. Побачимо, як воно складеться", - додав промоутер.

Карлос Такам екс-чемпіон світу за другорядною версією WBF, а також чемпіон Африки (2011-2012).

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У 2017 році був претендентом на титул чемпіона світу в боях проти Ентоні Джошуа та Дерека Чісори, але програв обидва поєдинки.

Незважаючи на можливі зміни опонента українського бійця, час і дата бою незмінні — поєдинок з Повєткіним або Такамом відбудеться 18 травня в Чикаго і транслюватиметься на платформі DAZN.

Бій Олександра Усика проти майбутнього суперника стане головною подією боксерського вечора.

Відомо, що на даний момент український боєць далекий від домовленості про поєдинок з Повєткіним, через що одним з варіантів і може виступити Такам.

Сам Повєткін заявляв, що хотів би бачити в якості свого опонента Ділліана Уайта, однак у британця на перші місяці літа заплановано поєдинок проти Домініка Брізіла.

Раніше Олександр Усик переміг нокаутом Тоні Беллью і захистив свої титули.

Бій Кабайел - Руденко

У німецькому Магдебурзі відбувся бій за титул чемпіона Європи за версією EBU у суперважкій вазі.

Непереможний уродженець Леверкузена Агіт Кабайел захищав титул чемпіона.

26-річний представник Німеччини був беззаперечним фаворитом у букмекерів, які вгадали з прогнозами.

Кабайел здобув впевнену перемогу за очками, хоча був близький до того, щоб нокаутувати Андрія Руденка. 35-річний українець, який ніколи раніше в кар'єрі не програвав достроково, зумів пройти всю дистанцію.

Судді одноголосно віддали перемогу з рахунком 116-111, 117-110, 119-108 Кабайелу, який зберіг титул чемпіона Європи в надважкій вазі.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, коли Усик захищатиме титули.