Екс-чемпіон світу за версією WBC британець Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO) розповів, як бій проти абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика (16-0, 12 КО) вплинув на його кар'єру та життя.
За словами Беллью, після цієї поразки він відійшов у тінь, і вже не повернеться в бокс.
"Коли ти побуваєш в такому нокауті, то не дуже хочеться позувати перед камерами. Я трохи відійшов у тінь, але тепер повернувся.
Коли я погодився на цей бій, то знав, що це кінець. У кожного є свій час і це був його день. Я програв хлопцеві, який був краще за мене. Все справедливо. Єдине, що я можу зробити - побажати йому успіхів у майбутньому. Ну а я, мені 36, нехай бокс буде для молодих", - сказав Беллью в інтерв'ю Sky Sports Boxing.
Нагадаємо, Тоні Беллью провів бій проти Олександра Усика 10 листопада 2018 року. У восьмому раунді Усик потужним лівим ударом нокаутував Беллью, і захистив свої титули.

Нагадаємо, після перемоги над екс-чемпіоном Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO), Усик заявив про бажання перейти в суперважку вагу.

Як писав Знай.ua, Олександр Усик проведе наступний бій 18 травня. Про це повідомив співпромоутер українця Едді Хірн в коментарі Boxing News.
За словами Хірна, залишилося невирішеним лише питання з суперником. Усик може провести наступний бій з росіянином Денисом Лебедєвим, якщо вирішить поки залишитися у важкій вазі.
"Ймовірно, він повернеться 18 травня. Залишилося прийняти остаточне рішення - проти Дениса Лебедєва або проти суперважковаговика. Я думаю, що бій буде в суперважкій вазі", - сказав Хірн.
За інформацією Boxing News, поєдинок відбудеться в США або в Чикаго, або на курорті MGM National Harbor (Оксон-Хілл, штат Меріленд).

Як повідомляв портал Знай.ua, Беллью оцінив шанси Усика в бою з Повєткіним.