Молдова заявила, що процес екстрадиції скандального дніпровського судді-"баночника" Миколи Чауса розпочався. Поки що залишається відкритим питання, скільки на це потрібно часу.

Це стало відомо зі слів глави Антикорупційної прокуратури Молдови Віорела Мораря, - передає УНН.

"Процедуру екстрадиції розпочато", - зазначив Морарь.

Наразі ще триває перевірка усіх фактів злочину судді Дніпровського райсуду і він знаходиться у слідчому ізоляторі. Проте, процес гальмує той факт, що екс-суддя відмовляється надавати показання.

Якщо процедура дачі показань затримається та сплине термін арешту, Чауса зможуть заарештувати за запитом української сторони як підозрюваного у корупції.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", глава Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький вважає, що Чаус може уникнути екстрадиції, поросивши політичного притулку в Молдови.