Під час матчу третього турецького дивізіону між "Амедспором" і "Сакарьяспором" неадекватний футболіст порізав суперників лезом просто на полі.
Турецький футболіст Мансур Чалар проніс із собою на поле лезо для бритви і почав різати суперників просто під час матчу.

Матч завершився з рахунком 1:1.
Після гри керівництво "Амедспора" зробило офіційну заяву в Twitter:
"Коли ви не змогли виграти матч, ви почали поливати брудом нашого гравця Мансура Чалара. Мансур - гордість нашого клубу".
Але футболісти "Сакарьяспора" показали фото після гри:

Як повідомляв Знай.ua, у правилах футболу відбулася революція.

Міжнародна рада футбольних асоціацій (IFAB) на своєму щорічному зібранні в Абердіні змінила правила, щоб прибрати неоднозначність приводу того, чи була гра рукою умисною чи ні.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"М'ячи, забиті безпосередньо рукою (навіть ненавмисні) або ж якщо гравець створив момент, підігравши собі рукою (навіть ненавмисно), більше не будуть зараховуватися", - значиться у заяві IFAB.

Також з наступного сезону футболісти будуть йти з поля за найближчу лінію. Це зроблено для того, щоб усунути затримку часу, коли гравці занадто повільно йдуть змінюватися з іншого кінця поля.

Також посадові особи команд тепер також будуть отримувати жовті та червоні картки за неприпустиму поведінку.

IFAB складається з 4 націй-засновниць футболу (Англія, Шотландія, Уельс та Північна Ірландія), які мають 4 голоси, а також ФІФА, у якої теж 4 голоси. Для зміни правил необхідно, щоб пропозиція зібрала мінімум 6 голосів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко став найдорожчим футболістом світу.