Чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (12-1, 9 КО) 12 квітня проведе бій проти обов'язкового претендента по лінії WBA британця Ентоні Кролли (34-6-3, 13 КО).
Кролла показав, як готується до цього бою:

Anthony Crolla работает с тренером на лапах накануне боя с Василием Ломаченко 💪 Поединок за пояса #WBA и #WBO, напомним, пройдёт 12 апреля в Лос-Анджелесе 🔜 #бокс #новостибокса #ломаченко #кролла #ломаченкокролла #лакипанчнет #boxing #boxingnews #loma #lomachenko #crolla #lomacrolla #luckypunchnet

Geplaatst door Luckypunch.net op Zondag 3 maart 2019

Нагадаємо, Кролла заявив, що після бою з Ломаченком готовий завершити кар'єру.

Бій Ломаченко - Кролла відбудеться 12 квітня в Стейплс центрі (Staples Center) в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. Трансляція вечора боксу в прямому ефірі буде на ESPN+.

Квитки на цей поєдинок вже надійшли у продаж. Найдешевший квиток коштує $51,75 (близько 1400 грн.), а найдорожчий - $310 (близько 8400 грн.)

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ломаченко несподівано заговорив про завершення кар'єри.

Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

Нагадаємо, Василь Ломаченко виграв бій проти пуерторіканця Хосе Педраси одноголосним рішенням суддів і об'єднав чемпіонські пояси за версіями WBA і WBO в легкій вазі. Бій відбувся 8 грудня 2018 року.

Дивіться повне відео бою Ломаченко - Педраса:

Бій Ломаченко - Педраса тривав усі 12 раундів.

Перші раунди суперники традиційно придивлялися один до одного. Педраса намагався тримати тепм, змінювати стійку і працювати корпусом, але за швидкістю і точністю Ломаченка не встигав. Українець же працював спокійно і впевнено.

У шостому раунді Педраса пропустив швидку і точну трійку від Ломаченка, і став набагато обережніше йти вперед. Українець повністю контролював бій.

У сьомому раунді Ломаченко почав тиснути суперника, але і Педраса намагався відповідати, демонструючи хорошу фізичну підготовку. В одинадцятому раунді Педраса двічі побував у нокдауні, але зміг продовжить бій. У заключному раунді Педраса просто тікав від Ломаченка, намагаючись дотриматися до кінця.

Оцінки суддів – 119:107, 117:109 117:109 на користь Ломаченка.

Нагадаємо, за прогнозами букмекерів Ломаченко був беззаперечним фаворитом цього поєдинку.

Ломаченко - Педраса. Статистика
Ломаченко - Педраса. Статистика

Як повідомляв портал Знай.ua, Василь Ломаченко встановив унікальний рекорд.