Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявив, що Євросоюз більше не погрожуватиме його країні процесом набуття членства.

За інформацією Reuters, з такою заявою турецький лідер виступив сьогодні, 21 березня, розповідаючи про конституційний референдум, який відбудеться 16 квітня.

Крім того, Ердоган впевнений, що Європа побачить "зовсім іншу Туреччину". Він також у черговий раз назвав Європейський Союз "фашистським та жорстоким".

Нагадаємо, що турецький референдум передбачає внесення змін у конституцію, а також перехід країни від парламентської форми правління до президентської.

Нещодавно офіційні представники Туреччини їздили європейськими країнами з закликами до підтримки референдуму. Нідерланди заборонили в'їзд голові МЗС Туреччини Мевлюту Чавушоглу, через що між країнами виник великий скандал.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ердоган закликав міжнародні організації ввести санкції проти Нідердандів.