Російський "Внєшекономбанк" знайшов покупця для своєї "дочки" – "Промінвестбанку", яка працює на території України.

Про це повідомив очільник банку Сергій Горьков, передають російські ЗМІ. Він зазначив, що українські відділення готова придбати банківська група OTP з Угорщини.

"Є пропозиції, і ми їх зараз обговорюємо. Думаю, що наступного тижня ми можемо розповісти це більш зрозуміло", - заявив Горьков.

Він розповів, що рішення має остаточно ухвалити наглядова рада банку. Поки питання перебуває на стадії двосторонніх перемов. Горьков пояснив, що ОТР "активно цікавиться", при цьому компанія завжди "досить довго приймає рішення".

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в Сбербанку планують згорнути свій бізнес в Україні. Представники фінансової установи вирішують, як максимально швидко закрити свою діяльність на українському ринку.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще