Екс-чемпіон світу у важкій вазі росіянин Мурат Гассієв (26-1, 19 КО) можент перейти в суперважкий дивізіон.
Як повідомляє журналіст Майк Коппінджер у своєму Twitter, Гассієв веде переговори про підписання контракту зі стримінговою платформою DAZN.
Якщо угода відбудеться, Мурат може перейти в суперважку вагу.
Нагадаємо, раніше Гассієв заявив, що не буде проводити бій з абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі Олександром Усиком (16-0, 12 КО), якщо у нього не буде титулів.

Олександр Усик і Мурат Гассієв, K2 Promotions
Олександр Усик і Мурат Гассієв, K2 Promotions

За словами Гассієва, йому не подобається стиль Усика.
"Стиль Усика мені не подобається, тому що я сам так не зміг би боксувати. На момент фіналу WBSS він просто виявився кращим боксером. Якщо у мене вийде провести з ним реванш, це добре. Якщо у нього титулів не буде, то мені нецікаво буде з ним боксувати. Поразка - це, звичайно, неприємно. Бокс - це не боротьба. Це поразка, яка тебе відкидає назад. І зможеш ти знову дійти до цього рівня або не зможеш, це знає тільки Бог", - сказав Гассієв.

Нагадаємо, Мурат Гассієв програв Олександру Усику у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS).

Олександр Усик і Мурат Гассієв, K2 Promotions
Олександр Усик і Мурат Гассієв, K2 Promotions

Зараз Олександр Усик готується до дебюту в суперважкому дивізіоні.

Усика готує новий тренер з фізпідготовки. Відтепер з Олександром працюватиме Сергій Пуцов, випускник Національного університету фізичної культури та спорту України.

Олександр Усик з новим тренером з фізпідготовки
Олександр Усик з новим тренером з фізпідготовки

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще
Раніше стало відомо, що наступним суперником Усика може стати росіянин Олександр Повєткін (34-2-0, 24 КО). Це підтвердив промоутер Повєткіна Андрій Рябинський.

"Поки можу сказати, що такий бій можливий, але не можна стверджувати, що все вирішено. Це проект, зараз думаємо над організацією такого поєдинку. Є кілька варіантів, у тому числі і поєдинок проти Усика", - передає слова Рябинського Boxingscene.

Нагадаємо, після перемоги над екс-чемпіоном Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO), Усик заявив про бажання перейти в суперважку вагу.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, коли Усик захищатиме титули.