Сімнадцять осіб зазнали травм різного ступеню тяжкості внаслідок дорожно-транспортної пригоди, що сталася вранці у Слов’янську на Донеччині.

Як повідомили у прес-службі Управління дорожної служби Національної поліції, зіткнення сталося між легковим автомобілем "ДЕУ Ланос" та мікроавтобусом "Рута".

За попередніми даними, водій легковика, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надав переваги в русі автобусу. Інцидент трапився на перехресті вулиць Центральна та Василівська.

[[{"fid":"176241","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"3":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"533","width":"800","class":"media-element file-default","data-delta":"3"}}]]

Внаслідок ДТП водій автобуса та 16 його пасажирів отримали тілесні ушкодження. 35-річний водій "Ланоса" не постраждав. Обидва транспортних засоби серйозно пошкоджені.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На даний час правоохоронці встановлюють всі обставини ДТП.

[[{"fid":"176237","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"533","width":"800","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", на Гаїті невідомі розстріляли машину колишнього президента Жана-Бертрана Арістіда. Він проходить свідком у справі по відмиванню грошей.