Інцидент стався в Тернопільській області між селами Збаражського району Колодне і Заруддя, повідомляє обласне управління Нацполіціі.

Згідно з повідомленням, в ніч на 20 березня 19-річний житель Збаража на автомобілі Volkswagen Transporter врізався в автомобіль марки ВАЗ 21154, який був припаркований на проїжджій частині без увімкнених габаритів. За кермом ВАЗа перебував 44-річний житель Тернополя.

Після зіткнення між учасниками аварії сталася бійка, в ході якої 22-річний пасажир мікроавтобуса Volkswagen Transporter сильно побив водія ВАЗа. Чоловік помер в реанімації. За словами медиків, причиною смерті стало масивна внутрішня кровотеча, викликана закритою тупою травмою з розривом кишечника.

«Жителю Збаражчини повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 КК України - умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого», - повідомили в поліції.

Злочинцю «світить» позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв сайт Знай.ua, київські автохами окупували дитячий майданчик. Водії залишили своїх "залізних коней" прямо на дитячому спортивному майданчику, чим дуже обурили місцевих мешканців.