Словенський рефері Славко Вінчіч буде судити матч 1/8 фіналу Ліги Європи Челсі Лондон - Динамо Київ, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Асистувати Вінчічу будуть Томаж Кланчник і Андраж Ковачич. Додатковими асистентами виступлять Раде Обренович і Нейц Кайтазович, а четвертим арбітром буде Грега Кордеж.

Раніше Вінчіч судив один матч київської команди. В лютому 2015 року словенець обслуговував поєдинок Ліги Європи Генгам - Динамо (2:1), в якому ще до перерви вилучив двох футболістів "біло-синіх" — Андрія Ярмоленка і Юнеса Беланда. Також балканець в тій грі показав 4 жовтих картки динамівцям. Той матч виграв Генгам з рахунком 2:1, але далі пройшло Динамо після перемоги в Києві з рахунком 3:1.

Також Вінчіч обслуговував у Харкові гру Ліги Європи Шахтар - Сельта, яку з рахунком 0:2 виграли іспанці і пройшли далі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Славко Вінчіч отримав категорію ФІФА в 2010 році і з тих пір він обслуговує міжнародні зустрічі.

Перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи Челсі - Динамо відбудеться на "Стемфорд Брідж" 7 березня. Початок о 22:00. Матч-відповідь буде зіграний 14 березня в Києві.

Відзначимо, що за Динамо Київ грає словенський півзахисник Беньямін Вербич і можливо це стане фартовим фактором для "біло-синіх".