5 березня на "Сантьяго Бернабеу" відбувся матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між мадридським Реалом і амстердамським Аяксом. Перша гра в Нідерландах завершилася на користь Реала (1:2), а тому гостям потрібно було забивати, як мінімум, двічі.

"Вершкові" вже в дебюті зустрічі могли вийти вперед, але Рафаель Варан пробив головою в поперечину. Потім Аякс почав раз за разом створювати небезпечні моменти біля воріт Тібо Куртуа. У підсумку до 18-ї хвилини голландці вели в рахунку 0:2 після точних ударів Хакім Зійеха і Давіда Нереса.

Перший тайм з таким результатом і завершився. Відзначимо, що в обох епізодах асистентом виступив серб Душан Тадіч.

На 62-й хвилині Душан Тадіч збільшив перевагу амстердамців, записавши в свій актив розкішний гол.

На 70-й хвилині Марко Асенсіо красивим голом скоротив розрив в рахунку і повернув інтригу матчу. Але вже на 72-й хвилині Лассе Шене чудовим ударом зі штрафного зробив рахунок 1:4.

Могли забивати Карім Бензема за Реал і Хакім Зійех за Аякс, але форварди пробили повз воріт. У підсумку Аякс переміг в Мадриді з рахунком 1:4 і амстердамці вийшли в чвертьфінал Ліги чемпіонів!

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Матч.

Реал Мадрид - Аякс Амстердам - 1:4 (0:2)

Голи: Марко Асенсіо, 70 - Хакім Зійех, 7, Давід Нерес, 18, Душан Тадіч, 62, Лассе Шене, 72

Вилучення: Начо Фернандес (Реал).

Перший матч: Аякс Амстердам - Реал Мадрид - 1:2

Зазначимо, що на груповій стадії Реал програв вдома московському ЦСКА з рахунком 0:3.

Поразка Реала від Барси

2 березня в Іспанії зійшлися одвічні вороги Реал і Барселона. У знаменитому Ель Класіко на "Сантьяго Бернабеу" перемогу з рахунком 0:1 здобули каталонці.

Єдиний м'яч у зустрічі у свій актив записав хорват Іван Ракітіч.

Ла Ліга. 26-й тур

Реал Мадрид - Барселона - 0:1 (0:1)

Гол: Іван Ракітіч, 26.

Як раніше повідомляв Знай.юа, Барселона в рамках півфінального матчу Кубка Іспанії перемогла Реал в Мадриді з рахунком 0:3 і вийшла у фінал Кубка Короля.