Новий "герой" Донбасу Захар Прилєпін, який з письменників перекваліфікувався в захисника "російськомовних братів" на сході України, твердо переконаний в тому, що Росія визнає псевдореспубліки "ДНР" та "ЛНР", і що "русскій мір" – це така ж реальність, як родина, дім та батьки.

Про це він заявив в інтерв’ю одному з росЗМІ.

Прилєпін навіть не сумнівається, що Донбас стане частиною РФ, бо "цього хочуть нормальні російські люди і їх більшість", і якби вибори українського президента відбувалися зараз, то ватажок "ДНР" Олександр Захарченко у другому турі у непростій боротьбі все одно переміг би Порошенко і Тимошенко.

Відповідаючи на питання про те, що Мінські домовленості не працюють уже давно, скандальний письменник заяви: те, що прийде на зміну цим угодам, здивує увесь світ. "Тому й тягнуть, аби так сильно не дивувати", – наголосив бойовик.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Захар Прилєпін, у якого четверо дітей, запам'ятався закликами убивати маленьких українців. Цією персоною вже зацікавилося СБУ.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще