Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) зробив гучну заяву, яка викликала бурю емоцій серед прихильників.
Усик заявив, що не розділяє слов'янські народи, а в рідний Крим буде їздити, коли йому знадобиться, для нього немає жодних перешкод.
"У Криму за мене вболівають, та й взагалі у мене повно шанувальників в Росії. Перешкод для поїздок в Крим у мене немає. Перешкоди у людей в голові, а якщо їх там немає - все буде добре.
Я давно хотів сказати - люди часто кричать "Слава Україні", щоб її прославляти, а як вони її прославляють? Насправді ніяк. Вони її навпаки заганяють в глухий кут. Потрібно бути в першу чергу людьми. Знаєте, на даний момент з'явилося дуже багато великої рогатої худоби, споживачів, а не виробників. От і все", - заявив Усик в інтерв'ю у 2016 році.

Нагадаємо, зараз Олександр Усик готується до дебюту в суперважкому дивізіоні.

Усика готує новий тренер з фізпідготовки - Сергій Пуцов, випускник Національного університету фізичної культури і спорту України.
Олександр Усик з новим тренером з фізпідготовки
Олександр Усик з новим тренером з фізпідготовки
Це підтвердив промоутер Повєткіна Андрій Рябинський.
"Поки можу сказати, що такий бій можливий, але не можна стверджувати, що все вирішено. Це проект, зараз думаємо над організацією такого поєдинку. Є кілька варіантів, у тому числі і поєдинок проти Усика", - передає слова Рябинського Boxingscene.
Олександр Усик
Олександр Усик
Як писав Знай.ua, Олександр Усик проведе наступний бій 18 травня. Про це повідомив співпромоутер українця Едді Хірн в коментарі Boxing News.
За словами Хірна, залишилося невирішеним лише питання з суперником. Усик може провести наступний бій з росіянином Денисом Лебедєвим, якщо вирішить поки залишитися у важкій вазі.
"Ймовірно, він повернеться 18 травня. Залишилося прийняти остаточне рішення - проти Дениса Лебедєва або проти суперважковаговика. Я думаю, що бій буде в суперважкій вазі", - сказав Хірн.
За інформацією Boxing News, поєдинок відбудеться в США або в Чикаго, або на курорті MGM National Harbor (Оксон-Хілл, штат Меріленд).

Нагадаємо, після перемоги над екс-чемпіоном Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO), Усик заявив про бажання перейти в суперважку вагу.

Олександр Усик достроково переміг екс-чемпіона за версією WBC британця Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO).

Як повідомляв портал Знай.ua, новий тренер оцінив можливості Усика.

Популярні новини зараз
Здеруть не лише за комуналку: українцям встановили додаткову плату за житло Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще