22 березня комітет Палати представників Конгресу США з питань збройних сил проведе слухання "Еволюції гібридної війни і провідні виклики".

Як передає "Голос Америки", експертами виступлять представники приватної розвідувальної компанії RAND, Центру стратегічних і міжнародних досліджень, Національного університету оборони США (National Defense University).

Також експерти піднімуть питання використання гібридних методів війни Росії в провідних світових державах, використання Росією операцій в кіберпросторі, діяльність Москви, спрямована на розкол НАТО, використання ефективних стратегій протидії засобам гібридної війни.

Зазначено, що концепція гібридної війни нерозривно пов'язана з агресією Росії проти України, країн Балтії та інших членів НАТО. При цьому Кремль активно використовує пропаганду, економічні, політичні та енергетичні засоби впливу.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що гібридні методи ведення війни на Донбасі, активно застосовує Кремль, значно обмежило дипломатичне врегулювання конфлікту. Але обмеження можна обійти через спілкування з російським суспільством.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще