Жозе Моуріньо, колишній головний тренер "Манчестер Юнайтед", може знову очолити мадридський "Реал", де працював у 2010-2013 роках.
Про це пише The Telegraph.
За інформацією видання, нинішній тренер "Реала" Сантьяго Соларі допрацює до кінця сезону, а вже влітку його замінить Моуріньо.

Сантьяго Соларі
Сантьяго Соларі

Як писав Знай.ua, керівництво "Реала" прийняло рішення звільнити головного тренера команди Сантьяго Соларі, повідомляє Mundodeportivo.com.
Таке рішення було прийнято після того, як 5 березня "Реал" програв "Аяксу" з рахунком 1:4 і вилетів з Ліги чемпіонів.
Керівництво клубу вже шукає заміну Соларі. Серед кандидатів - Массіміліано Алегрі, Зінедін Зідан, Маурісіо Почеттіно та Жозе Моуріньо.

5 березня на "Сантьяго Бернабеу" відбувся матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між мадридським Реалом і амстердамським Аяксом. Перша гра в Нідерландах завершилася на користь Реала (1:2), а тому гостям потрібно було забивати, як мінімум, двічі.

"Вершкові" вже в дебюті зустрічі могли вийти вперед, але Рафаель Варан пробив головою в поперечину. Потім Аякс почав раз за разом створювати небезпечні моменти біля воріт Тібо Куртуа. У підсумку до 18-ї хвилини голландці вели в рахунку 0:2 після точних ударів Хакім Зійеха і Давіда Нереса.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Перший тайм з таким результатом і завершився. Відзначимо, що в обох епізодах асистентом виступив серб Душан Тадіч.

На 62-й хвилині Душан Тадіч збільшив перевагу амстердамців, записавши в свій актив розкішний гол.

На 70-й хвилині Марко Асенсіо красивим голом скоротив розрив в рахунку і повернув інтригу матчу. Але вже на 72-й хвилині Лассе Шене чудовим ударом зі штрафного зробив рахунок 1:4.

Могли забивати Карім Бензема за Реал і Хакім Зійех за Аякс, але форварди пробили повз воріт. У підсумку Аякс переміг в Мадриді з рахунком 1:4 і амстердамці вийшли в чвертьфінал Ліги чемпіонів!

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Матч.

Реал Мадрид - Аякс Амстердам - 1:4 (0:2)

Голи: Марко Асенсіо, 70 - Хакім Зійех, 7, Давід Нерес, 18, Душан Тадіч, 62, Лассе Шене, 72

Вилучення: Начо Фернандес (Реал).

Перший матч: Аякс Амстердам - Реал Мадрид - 1:2

Зазначимо, що на груповій стадії Реал програв вдома московському ЦСКА з рахунком 0:3.

Як повідомляв портал Знай.ua, Моурінью може очолити німецький гранд.