Сьогодні, 21 березня, російські силовики затримали в Москві відомого українського журналіста, кореспондента УНІАН Романа Цимбалюка. Разом з ним затримали і аспіранта МДУ, який вивісив над російським університетом прапор України в день третьої річниці окупації Криму.

Затриманя відбулось під час інтерв'ю Цимбалюка з аспірантом. Російські поліцейські забрали у журналіста його документи.

Про це повідомив сам журналіст на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Ми знайшли героя Захара, який вивісив Український прапор над МГУ в день третій ножовщини анексії Криму. Прекрасне інтерв'ю закінчилося приїздом поліції. Забрали мої документи. Чекаємо приїзду начальника поліції МДУ. Виявляється, є і така поліція", - написав він.

Пізніше Цимбалюк опублікував відео затримання московськими силовиками.

Нас задержали, везут в местное отделение полиции проверять "законность" съёмки. Первый раз в жизни в машине полиции :) Не сработала аккредитация МИД РФ. Говорят, что мы выкрикивали лозунги, а может и проводили "митинг".

Posted by Roman Tsymbaliuk on Tuesday, 21 March 2017

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Як повідомляв сайт Знай.ua, український журналіст Роман Цимбалюк довів ватажка терористичної організації "ДНР" Дениса Пушиліна до істерії.