"Сбербанк Росії" намагається якомога пошвидше забратися з українського ринку і розглядає всі можливі шляхи для цього.

Про це в інтерв’ю російським ЗМІ повідомив очільник банку Герман Греф.

За його словами, прийняти таке рішення їх змусила "складна для банку" ситуація в Україні. Зокрема Греф поскаржився, що виникли серйозні труднощі з виплатою зарплати у великих підприємств, у Запоріжжі центральний вхід до центрального офісу установи забетонували, у різних містах відділення банку нівечать. За останній рік "Сбербанк" нарахував біля сотні подібних актів.

Греф підкреслив, що сподівався на підтримку з боку офіційних органів України на відновлення нормальної роботи установи, але поки що, за його словами, видно тільки "повне потурання (протестувальникам) з боку правоохоронних структур України".

Він переконаний, що "Сбербанк" був "кращим на ринку з точки зору технологій і дотримання всіх правил регулювання".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Дніпрі активісти облили одне з відділень фінустанови червонною фарбою, вимагаючи припинити роботу на території міста.