Президент Білорусі Олександр Лукашенко закликав науковців винайти "якесь нове джерело енергії", щоб більше не залежати від "братів" і не повзати на колінах, благаючи і випрошуючи нафту і газ".

З такою заявою він виступив на зустрічі з працівниками підприємств Могилевської області, пишуть російські ЗМІ.

Лукашенко зазначив, що не задоволений тим, що на підприємствах відмовляються впроваджувати важливі розробки білоруських вчених. На думку президента, цього бути не повинно і необхідно обов'язково використовувати всі винаходи, що дозволяють спростити виробничий процес.

Він звернув увагу на привабливість країни для іноземних інвесторів, які зацікавлені у висококваліфікованих працівниках і якісній недорогій сировині.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", Лукашенко різко відповів на "газовий шантаж" з боку РФ. Він підкреслив, що таким способом Білорусь на коліна ніколи не поставити.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще