Екс-півзахисник Реала і інших знаменитих команд Кларенс Зеєдорф може повернутися в мадридський клуб в якості виконуючого обов'язки головного тренера.

42-річному уродженцю Сурінаму, який очолює збірну Камеруну, вже дозволили провести переговори з Реалом, повідомляє AS.

Зеєдорф вже контактував з керівництвом Реала, яке хоче укласти з ним контракт до кінця поточного сезону, поки буде знайдена гідна заміна нинішньому ентренадоре Реала Сантьяго Соларі.

Раніше Зеєдорф вже тренирова Мілан, Шеньчжень і Депортіво.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раньєрі - головний тренер Роми

67-річний італійський алленаторе Клаудіо Раньєрі очолив Рому, в якій починав кар'єру, як футболіст і в якій працював головним тренером в 2009-2011 роках.

Контракт Раньєрі з Ромою розрахований до 30 червня 2019 року, повідомляє офіційний сайт римського клубу.

На посаді головного тренера "джаллороссі" Раньєрі змінив Еусебіо Ді Франческо, який був відправлений у відставку після вильоту з 1/8 фіналу Ліги чемпіонів від Порту.

"Ми раді вітати Клаудіо Раньєрі вдома.

Наша мета – фінішувати якомога вище в цьому сезоні і кваліфікуватися в Лігу чемпіонів.

Тому ми вирішили покластися на тренера, який знає клуб, розуміє його оточення і може мотивувати футболістів – Клаудіо ідеально підходить під всі ці вимоги", - сказав президент Роми Джим Палотта.

"Я радий повернутися додому. Коли дзвонить Рома, відмовити неможливо", заявив Клаудіо Раньєрі.

Для Раньєрі повернення в Рому особливе, тому що він починав кар'єру футболіста в римському клубі.

Раніше італієць очолював аутсайдера Прем'єр-ліги Англії Фулгем. Раньєрі керував Ромою 18 місяців з 2009 по 2011 рік. Разом з уродженцем Риму Раньєрі "вовчиця" зайняла друге місце в Серії А.

Перший матч з Раньєрі "Рома" зіграє в рамках Серії А на "Стадіо Олімпіко" проти Емполі 11 березня.

Гвардіола та Ювентус

Головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола може продовжити кар'єру в туринському Ювентусі. Про це повідомив італійський журналіст Луїджі Гуелпа, що представляє туринське видання Il Giornale.

"Я дізнався, що Хосеп Гвардіола досяг усної домовленості з Ювентусом. Контракт буде розрахований на чотири роки.

Цю інформацію передав мені чоловік, який минулого літа анонсував трансфер Кріштіану Роналду в Ювентус", - сказав Гуелпа в ефірі Radio CRC.

Перемога Ювентуса в матчі з Удінезе

У матчі 27-го туру італійської Серії А туринський Ювентус приймав Удінезе в Турині на стадіоні "Альянц Стадіум". Цей матч завершився з рахунком 4:1 на користь "Старої Синьйори".

Автором першого голу став 19-річний форвард Юве Мойзе Кін, який відзначився точним ударом на 11-й хвилині. Перед самою перервою молодий бомбардир оформив дубль.

У другому таймі Емре Джан з пенальті і Блез Матюйді з гри закріпили перевагу туринців. Перед фінальним свистком нападник Удінезе Кевін Ласанья відзначився голом престижу.

Цікаво, що в цій зустрічі не брали участь лідери "бьянконері" Кріштіану Роналду, Джорджо К'єлліні і Міралем П'яніч. Леонардо Бонуччі Пауло Дібала в цьому поєдинку вийшли на заміну. Таким чином алленаторе Ювентуса Массіміліано Алегрі чітко дав зрозуміти, що його думки зайняті матчем 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів проти мадридського Атлетико. Ця зустріч відбудеться у вівторок, 12 березня.

Вечірка гравців Ювентуса

Після матчу Атлетіко - Ювентус (2:0), який 20-го лютого італійці програли, гравців "Старої Синьйори" застали на вечірці в одному з готелів Турину в компанії впливових осіб і 60-ти дівчат-моделей, повідомляє Mundo Deportivo.

Майже всі футболісти веселилися після поразки від "Атлетіко" в матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Потрапила в ЗМІ інформацію підтвердив і головний теренер "бьянконері" Массіміліано Алегрі.

"Я не вихователь, я тренер. Це була вечеря, на якому вони повеселилися", - сказав алленаторе. За словами фахівця, вечеря був запланований заздалегідь, коли Ювентус мав переможну серію з кількох матчів.

За інформацією італійських ЗМІ, футболісти хотіли, щоб Алегрі склав їм компанію. Тіфозі Ювентуса вже висловили протест проти дій футболістів, яким наступного тижня належить зіграти матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з "Атлетіко".

Матч Наполі - Ювентус

3-го березня в Неаполі на стадіоні "Сан Паоло" відбувся центральний матч 26-го туру італійської Серії А. Між собою зійшлися одвічні вороги Наполі та Ювентус. Матч вийшов цікавим і з великою кількістю яскравих епізодів.

Вже на 25-й хвилині воротаря Наполі Алекса Мерета вилучили з поля і Юве залишився в більшості. На 28-й хвилині Міралем П'яніч ударом зі штрафного вивів "Стару Синьйору" вперед.

Перед самою перервою Емре Джан зміцнив перевагу туринців.

У дебюті другого тайму склади команд вирівнялися після того, як червону картку отримав П'яніч. І вже на 61-й хвилині форвард неаполітанців Хосе Марія Кальєхон скоротив розрив у рахунку.

Наприкінці зустрічі Наполі міг зрівняти рахунок, але Лоренцо Інсіньє не реалізував пенальті, влучивши в стійку.

Вже в доданий час на полі сталася бійка після того, як Каліду Кулібалі грубо зіграв проти Паулу Дібали. Судді довелося утихомирювати футболістів.

Матч завершився перемогою Ювентуса з рахунком 1:2!

Серія А. 26-й тур

Наполі - Ювентус Турин - 1:2 (0:2)

Голи: Хосе Марія Кальєхон, 61 - Міралем П'яніч, 28, Емре Джан, 39.

Нереалізований пенальті: Лоренцо Інсіньє (Наполі)

Вилучення: Алекс Мерет, 25 (Наполі) - Міралем П'яніч, 47 (Ювентус)

Після цього матчу Ювентус з 72 очками лідирує в Серії А. Наполі, маючи в активі 56 балів, йде на другій позиції.

День народження Роналду

5 лютого, святкує свій 34-й день народження один з найбільш великих футболістів сучасності португалець Кріштіану Роналду.

На даний момент Кріш захищає кольори туринського Ювентуса, з яким він повинен виграти чемпіонат Італії. Також Роналду має намір допомогти "Старій Синьйорі" перемогти в Лізі чемпіонів. Зазначимо, що CR7 з Юве вже виграв Суперкубок Італії!

Роналду є п'ятикратним володарем "Золотого м'яча", як і його головний конкурент Ліонель Мессі. Португалець, вигравши у 2002 році зі Спортингом Суперкубок Португалії, перебрався в Манчестер Юнайтед, з яким почав свою знамениту ходу за трофеями! Разом з манкуніанцями Кріштіану виграв безліч трофеїв в Англії, а також Лігу чемпіонів і Клубний чемпіонат світу.

Потім Роналду перейшов в Реал, з яким також багато разів перемагав в Іспанії і на європейській, а також світовій арені (4 Ліги чемпіонів, 2 Суперкубки УЄФА і 3 Клубних чемпіонати світу).

Зі збірною Португалії Роналду також досяг грандіозного успіху, тому що виграв ЄВРО-2016 у Франції!

На даний момент Кріштіану має у своєму послужному списку 27 трофеїв! Також в уродженця Фуншала в активі маса особистих досягнень, серед яких виділяються 4 "Золотих бутси" і 5 "Золотих м'ячів"!

Дубль Роналду

У матчі 22-го туру італійської Серії А Ювентус у Турині грав з Пармою. "Стара Синьйора" по ходу зустрічі вели в рахунку 2:0 і 3:1, але все одно зіграла внічию 3:3.

За Ювентус дублем відзначився Кріштіану Роналду, а за Парму два м'ячі забив Жервіньо.

Також по голу в свій актив записали Даніеле Ругані і Антоніно Баріллья.

Серія А. 22-й тур

Ювентус Турин - Парма - 3:3 (1:0)

Голи: Роналду, 36, 66, Ругані, 62 - Баріллья, 64, Жервіньо, 74, 90.

Для Ювентуса в домашніх матчах Серії А це перший подібний випадок за 8 років, коли "Стара Синьйора" вела в рахунку в два голи і не перемогла. У травні 2011 року туринці подібним чином не взяли три очки в матчі з Палермо (2:2).

Після 22 турів Ювентус йде на першому місці в чемпіонаті Італії. Відрив від Наполі, який розгромив Сампдорію (3:0), скоротився до 9 очок.

Парма з 29 балами йде на 11 місці в Серії А.

Як повідомляв портал Знай.ua, Роналду готується до весілля.