В мережу виклали відео, на якому відомий український боксер Олександр Усик роздає автографи. Справа в тому, що абсолютний чемпіон світу у важкій вазі (16-0, 12 КО) поставив свій розчерк в паспорті шанувальника, громадянина України. Спочатку Усик не хотів розписуватися маркером в паспорті, оскільки ставити сторонні написи в документі заборонено, однак фанат переконав, що документ прострочений.

Усик розписується на футболці

"Не можна", – сказав Усик.

"Це б/у паспорт", – не розгубився шанувальник.

"Як це, б/у?" – дивувався Усик.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Він вже прострочений. Втрачений. Для автографів", – остаточно переконав боксера фанат.

Варто відзначити, що в мережі можна знайти величезну кількість пропозицій про продаж автографів Олександра Усика. Зокрема, за картки із зображенням боксера і його підписом просять від 300 грн. Боксерська рукавичка з автографом Усика коштує трохи дорожче – 1999 грн. А ось за розчерк українського боксера, на додачу до якого йдуть автографи Леннокса Льюїса і Евандера Холіфілда, хочуть 3000 грн.

Усик ставить автограф на картці

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що на даний момент Олександр Усик готується до свого першого поєдинку в суперважкій вазі, при цьому друга частина підготовки відбудеться в США. У знаменитого українського боксера новий тренер і, судячи з фотографій тренування, він ні краплі не щадить Олександра. Поєдинок планується на 18 травня, і на даний момент неясно, з ким доведеться битися українцю.

Як повідомляв портал "Знай.uа": український чемпіон Олександр Усик оригінально привітав прекрасну половину людства зі святом 8 березня, виклавши в соціальній мережі картинку, яку підписав: "Любить боксера, вот это гордость, забыть боксера, вот это подлость, а быть с боксером, вот это честь… ведь не у каждой девушки он есть". Фанати спортсмена просто не могли пройти повз даної публікації і щедро засипали її коментарями.

Також "Знай.uа" писав, що Тедді Атлас, тренер українського боксера Олександра Гвоздика, розповів про підготовку до наступного бою чемпіона світу в легкій вазі Василя Ломаченка. Крім того, відомий наставник заявив, що український легковаговик після завершення кар'єри може спробувати свої сили в азартних іграх.