Чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі українець Василь Ломаченко (8-1, 6 КО) заявив, що зміна суперника на найближчий бій ніяк не вплинула на його підготовку.

"У моїй підготовці нічого не змінилося. Я готувався до Салідо, але суперник змінився. Ми завжди готові вийти на ринг з будь-яким суперником, який стоїть перед нами. І ми повинні добре битися", – зазначив Ломаченко.

Нагадаємо, 5 серпня на арені Microsoft в Лос-Анджелесі Василь Ломаченко проведе бій проти колумбійця Мігеля Марріаги (25-2, 21 КО). Ломаченко буде захищати свій титул чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі.

Спочатку на цю дату планувався реванш Ломаченко проти Орландо Салідо, який завдав українцеві єдиної поразки на профіринзі. Але Салідо відмовився від реваншу заради поєдинку в андеркарті бою Флойда Мейвезера з Конором Макгрегором.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Ломаченко розповів, коли закінчить кар'єру.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще