Українська тенісистка Дар'я Снігур виграла одиночний титул на турнірі ITF у Шарм-Ель-Шейху (Єгипет) з призовим фондом $15 тис.

У фіналі Снігур обіграла фінську тенісистку Уну Орпану з рахунком 3:6, 6:3, 6:4.

Зазначимо, що українка потрапила в основну сітку турніру завдяки зарезервованому місцю для гравців Топ-100 юніорського рейтингу.

Це вже другий професійний титул у кар'єрі Дар'ї Снігур. У листопаді 2018 року 16-річна українка виграла змагання в Антальї, Туреччина.

Як писав Знай.ua, українська тенісистка Леся Цуренко у тригодинному матчі обіграла американку Джесіку Пегулу на турнірі серії WTA Premier Mandatory в Індіан-Уеллсі (США).

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Леся Цуренко
Леся Цуренко

Цуренко у другому колі обіграла Пегулу з рахунком 3:6, 7:5, 6:4.

У третьому колі українка зустрінеться з Аріною Соболенко з Білорусі.

Нагадаємо, перша ракетка України Еліна Світоліна перемогла у другому колі американку Софію Кенін з рахунком 2:1 (3:6, 7:6(5), 6:4).

Матч тривав 2 години 24 хвилини. За цей час 24-річна українка зробила 6 ейсів, допустила 5 подвійних помилок і реалізувала 3 брейк-пойнти. 20-річна американка 1 раз подала навиліт, допустила 4 "подвійних" та виграла 3 гейми на прийомі.

Таким чином, українка зіграє у третьому колі Індіан-Веллса і повторить своє минулорічне досягнення. Наступною опоненткою Еліни буде представниця Австралії Дар'я Гаврилова.

Як повідомляв Знай.ua, Світоліна та Абраменко поборються за найвищу спортивну нагороду України.