В рамках туру 36-го туру Чемпіоншіпа під час матчу між Бірмінгем Сіті і Астон Віллою стався неприємний інцидент.

На дев'ятій хвилині дербі було зупинено через те, що один з фанатів Бірмінгем Сіті вибіг на поле і вдарив суперника по голові.

Вболівальник вибіг на поле і вдарив ззаду по голові 23-річного капітана вілланів Джека Грилишема. Його відразу ж відтягли стюарди.

Дивіться відео інциденту:

Як писав портал Знай.ua, під час тренування футболістів бразильського клубу "Насионал де Сан-Домінгуш" в поле вдарила блискавка, внаслідок чого всі футболісти знепритомніли, повідомляє телеканал Globo.

Це сталося у місті Санта-Китерія ще 8 березня. За словами очевидців, відразу ж після розминки футболістів, у поле вдарила блискавка, хоча дощу в цей час не було.

Блискавка вдарила в футбольне поле
Блискавка вдарила в футбольне поле

"Я помітив спалах і раптом всі, хто знаходився на полі, впали. Це було страшно, я вирішив, що вони померли", - розповів один з гравців Елтон Мендонс Боржеа.

Деякі футболісти опам'яталися тільки після серцево-легеневої реанімації, троє постраждалих були госпіталізовані. Після обстеження у них було виявлено часткову втрату моторики, порушення зорових функцій і гематоми. Пізніше їх виписали з лікарні.

Як повідомляв портал Знай.ua, Жозе Моурінью може очолити німецький гранд.