Український нападник іспанського клубу "Малага" Євген Селезньов прокоментував трансфер захисника Ярослава Ракицького з "Шахтаря" до російського "Зеніту".
"Трансфер Ракицького? Що б не говорив цей "великий тренер" (Паулу Фонсека, - ред.), це було його рішення. Якщо він так ставиться до таких футболістів, то гріш йому ціна.
Шевченко оголосив заявку збірної України на матчі з Португалією і Люксембургом - Ракицький поза списком.
Ракицький став гірше грати в захисті? Не згоден. Цей чоловік за президента, за цей клуб він би довічно грав, якби одна людина до нього ставилася з повагою. Він - найкращий захисник України.
Луческу вибудовував одне... Він - великий тренер. Створив такий діамант. А за три роки все розвалити... Вилітаємо від Айнтрахта, сьоме місце чемпіонату Німеччини.
Я не вважаю, що Ракицький допустив помилку. Ні в політичному плані. Людину просто прибрали з "Шахтаря". Куди йому йти? На вулицю? Якщо немає варіантів? Чи завершувати з футболом? Зробили все для того, що б він пішов. Він був останнім з того складу Шахтаря, до якого потрапити було неможливо", - сказав Селезньов в інтерв'ю YouTube-каналу "Бомбардир".
Як раніше писав Знай.ua, Ярослав Ракицький перейшов з донецького "Шахтаря" в російський "Зеніт". Зазначимо, що за донецький клуб Ракицький виступав 16 років.

Вартість трансферу Ракицького не називається, проте, за чутками, вона склала приблизно 12 мільйонів євро.

Ракицький приступить до тренувань із "Зенітом" на зборі в іспанському Аліканте, який пройде з 1 по 10 лютого.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

За Шахтар Ракицький виступав з серпня 2009 року. За "гірників" Ярослав провів 326 матчів і забив 14 голів. З Шахтарем уродженець Дніпропетровщини 7 разів ставав чемпіоном України і ще 6 разів вигравав Кубок України.

Також на рахунку Ракицького 54 матчі і 4 голи за збірну України, з якою центральний дефендер брав участь у чемпіонатах Європи 2012 та 2016 років.

Як повідомляв портал Знай.ua, ультрас Шахтаря відреагували на перехід Ракицького в Зеніт.