Колишній тренер мадридського "Реала" Зінедін Зідан може відновити тренерську діяльність.
Як повідомляє видання El Pais, туринський "Ювентус" запропонував 46-річному Зідану змінити Максиміліано Алегрі на посту головного тренера до 2022 року.
За інформацією видання, із Зіданом також зв'язувався президент "Реала" Флорентіно Перес, але Зінедін відмовився повернутися др клубу.
Нагадаємо, Зідан виступав за "Ювентус" з 1996 по 2001 рік і виграв з командою шість трофеїв, включаючи два чемпіонські титули.
Відзначимо, що раніше Зідан заявляв про бажання повернутися до тренерства, і попрацювати в англійській Прем'єр-лізі. Як повідомляв L’Equipe, Зідан хотів би працювати в "Манчестер Юнайтед".

Як писав Знай.ua, Жозе Моуріньо, колишній головний тренер "Манчестер Юнайтед", може знову очолити мадридський "Реал", де працював у 2010-2013 роках.

За інформацією видання The Telegraph, нинішній тренер "Реала" Сантьяго Соларі допрацює до кінця сезону, а вже влітку його замінить Моуріньо.

Сантьяго Соларі
Сантьяго Соларі

Як писав Знай.ua, керівництво "Реала" прийняло рішення звільнити головного тренера команди Сантьяго Соларі, повідомляє Mundodeportivo.com.
Таке рішення було прийнято після того, як 5 березня "Реал" програв "Аяксу" з рахунком 1:4 і вилетів з Ліги чемпіонів.
Керівництво клубу вже шукає заміну Соларі. Серед кандидатів - Массіміліано Алегрі, Зінедін Зідан, Маурісіо Почеттіно та Жозе Моуріньо.
Як повідомляв портал Знай.ua, Жозе Моурінью може очолити німецький гранд.