Легендарний футбольний тренер Луї ван Гал прийняв рішення завершити тренерську діяльність.
67-річний Луї ван Гал розповів, що планував піти з футболу ще в 55 років.
Луї Ван Гал
Луї Ван Гал
"Я вирішив закінчити. Моя дружина кинула роботу 22 роки тому, щоб супроводжувати мене на моїй роботі за кордоном. Я сказав їй, що зав'яжу з футболом у 55 років. Зараз мені 67. Я не можу постійно продовжувати.
Моя дружина також має право на життя з Луї ван Галом. І можу запевнити вас, що зараз вона неймовірно щаслива", - передає слова ван Гала AS.
Луї ван Гал працював в таких клубах, як Барселона, Баварія, Аякс, Манчестер Юнайтед і АЗ, двічі очолював збірну Нідерландів.
Чотири рази вигравав чемпіонат Нідерландів (Аякс, АЗ), двічі - чемпіонат Іспанії (Барселона), по одному разу чемпіонат Німеччини (Баварія) і Лігу чемпіонів, Кубок УЄФА і Міжконтинентальний кубок (Аякс), два рази - Суперкубок УЄФА (Барселона, Аякс). Крім того, завоював Кубок Нідерландів (Аякс), Кубок Іспанії (Барселона), Кубкок Німеччині (Баварія) і Кубок Англії (Манчестер Юнайтед).

Як писав Знай.ua, Жозе Моуріньо, колишній головний тренер "Манчестер Юнайтед", може знову очолити мадридський "Реал", де працював у 2010-2013 роках.

Жозе Моуріньо
Жозе Моуріньо

За інформацією видання The Telegraph, нинішній тренер "Реала" Сантьяго Соларі допрацює до кінця сезону, а вже влітку його замінить Моуріньо.

Сантьяго Соларі
Сантьяго Соларі

Як писав Знай.ua, керівництво "Реала" прийняло рішення звільнити головного тренера команди Сантьяго Соларі, повідомляє Mundodeportivo.com.
Таке рішення було прийнято після того, як 5 березня "Реал" програв "Аяксу" з рахунком 1:4 і вилетів з Ліги чемпіонів.
Керівництво клубу вже шукає заміну Соларі. Серед кандидатів - Массіміліано Алегрі, Зінедін Зідан, Маурісіо Почеттіно та Жозе Моуріньо.
Як повідомляв портал Знай.ua, Жозе Моуріньо може очолити німецький гранд.