Чемпіон світу за версією WBC в легкій вазі Майкі Гарсія (39-0, 30 КО) звинуватив чемпіона світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василя Ломаченка (12-1, 9 КО) в зриві їх бою.
За словами Гарсії, Ломаченко ховається від нього.
Василь Ломаченко
Василь Ломаченко
"Ломаченко ховається за Бобом Арумом і Top Rank. Їм не цікаво битися зі мною. Їм цікаві Кролла, Педраса, Коммі. У них є свій графік, а я не збираюся нікого чекати. Я готовий йти на ризик, завойовувати свій спадок. Я готовий битися з будь-яким суперником, включаючи Ломаченка. Я б хотів цього бою, але Арум зі своєю компанією жодного разу до мене не звернувся. Вони організували бій з Педрасою, попереду бій з Кроллою. Вони молодці, вони спланували наступні поєдинки Ломаченка, але я не буду сидіти і чекати", - заявив Гарсія.
Нагадаємо, 16 березня Майкв Гарсія проведе бій проти чемпіона IBF в середній вазі Еррола Спенса.
А Василь Ломаченко 12 квітня зустрінеться з обов'язковим претендентом Ентоні Кроллою.
Бій Ломаченко - Кролла відбудеться в Стейплс центрі (Staples Center) в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. Трансляція вечора боксу в прямому ефірі буде на ESPN+.
"Ломаченко виконає своє зобов'язання перед WBA, поборовшись з Ентоні Кроллою в наступному бою", - повідомив віце-президент Top Rank Карл Моретті.

Як повідомляв Знай.ua, Ломаченко несподівано заговорив про завершення кар'єри.

Нагадаємо, Василь Ломаченко виграв бій проти пуерторіканця Хосе Педраси одноголосним рішенням суддів і об'єднав чемпіонські пояси за версіями WBA і WBO в легкій вазі. Бій відбувся 8 грудня 2018 року.

Дивіться повне відео бою Ломаченко - Педраса:

Бій Ломаченко - Педраса тривав усі 12 раундів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Оцінки суддів – 119:107, 117:109 117:109 на користь Ломаченка.

Як повідомляв портал Знай.ua, експерт назвав головну загрозу для Василя Ломаченка.