В американському штаті Теннессі (США) вбили матір чемпіона світу у другій середній вазі за версією IBF Калеба Планта, повідомляє The Sun.
Бет Плант, якій був 51 рік, застрелили поліцейські.
Калеб Плант з матір'ю
Калеб Плант з матір'ю
За інформацією видання, жінці стало погано і вона викликала швидку. В машині вона почала розмахувати ножем, і водій викликав поліцію.
Правоохоронці були змушені застосувати вогнепальну зброю. Бет Плант померла у лікарні.
Видання зазначає, що у 2015 році Плант втратив однорічну доньку Алію, яка народилася з патологією мозку.

Семюель Калу
Семюель Калу

За інформацією видання, вона їхала з молодшими дітьми додому, коли на дорозі їх автомобіль заблокували невідомі озброєні люди.
Вони вивели дітей з машини, а жінку відвезли з собою в невідомому напрямку.
Сім'я футболіста вже веде переговори з викрадачами. Як розповів Калу, вони вимагають величезний викуп.
"Будь ласка, допоможіть мені попросити їх звільнити мою матір, тому що я хочу зробити все, що в моїх силах, щоб допомогти збірній Нігерії виграти майбутній Кубок африканських націй.
Викрадачі в перший раз попросили викуп у розмірі 3 мільйонів нігерійських найр (близько $8 тис.) і запевнили нас, що вони її відпустять. Ми чекали всю ніч, але так і не бачили її. На наступний ранок вони знову зателефонували, розраховуючи отримати більше грошей. Тепер вони просять 15 мільйонів (близько $41 тис.)", - розповів Калу.
Як повідомляв портал Знай.ua, у 64-річної Марії Долорес Авейру, матері знаменитого футболіста, нападника "Ювентуса", Кріштіану Роналду, діагностували рак молочної залози.