Віце-капітан Ліверпуля Джеймс Мілнер виступає за команду з 2015 року і за цей час провів 64 матча і забив 12 м'ячів. Також футболіст відомий своїм суворим норовом, майбуть, найсуворішим в англійській Прем'єр-лізі.

Однак партнери вирішили це виправити і запропонували Джеймсу зіграти у гру Чи зможе хтось з футболістів розсмішити Мілнера. По черзі кожен гравець підходив і робив щось, від чого 31-річний англієць засміявся б. Після семи спроб Джеймс не посміхнувся жодного разу.

Першим вийшло у Мохаммеда Салаха. Новачок Ліверпуля просто сказав британцеві: Посміхнись. Після єгиптянина вибух сміху у Мілнера викликав Жоель Матіп, але більше інших віце-капітан розсміявся після підходу Симона Міньоле.

Деніел Старрідж кепкувато станцював перед ветераном, а Натаніел Клайн зловив Джеймса на відомий прикол з фейковий рукостисканням.

До вашої уваги відео кумедної гри.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, тренер Ліверпуля здивував образом з відпочинку.