Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) опублікував в Instagram відео зі скандальним священиком РПЦ, чим викликав хвилю обурення серед прихильників.
Так, у свято Прощеної неділі Усик опублікував відео з промовою скандального священика Андрія Ткачова, який кілька років тому втік у Росію, повідомляє Народна правда.
"Якщо буде ситуація, яка зобов'язує до опору і захисту себе або іншого, то будь-ласка бийте в ріпу і не питайте прізвище. Бий в капусту, як можеш, і не бентежся анітрохи. І потім навпаки, скажеш: "слава Богу, що потрапив". Для цього ходіть на бокс. Всі молоді православні християни повинні бути загартовані та спортивні", - говорить на відео Ткачов.

Ця публікація викликала хвилю обурення. Шанувальники вважають, що Усик переборщив, нагадавши про інші скандальні висловлювання Ткачова, зокрема про небезпеку лікування медикаментами і те, що "здавати аналізи - гріх".

Зараз боксер тренується в одному із спортзалів Києва разом зі своїм новим тренером з фізпідготовки Сергієм Пуцовим. Друга частина підготовки пройде в США.

Олександр Усик проведе наступний бій 18 травня. Про це повідомив співпромоутер українця Едді Хірн в коментарі Boxing News.

Популярні новини зараз
Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще
За словами Хірна, залишилося невирішеним лише питання з суперником. Усик може провести наступний бій з росіянином Денисом Лебедєвим, якщо вирішить поки залишитися у важкій вазі.
"Ймовірно, він повернеться 18 травня. Залишилося прийняти остаточне рішення - проти Дениса Лебедєва або проти суперважковаговика. Я думаю, що бій буде в суперважкій вазі", - сказав Хірн.
За інформацією Boxing News, поєдинок відбудеться в США або в Чикаго, або на курорті MGM National Harbor (Оксон-Хілл, штат Меріленд).

Нагадаємо, після перемоги над екс-чемпіоном Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO), Усик заявив про бажання перейти в суперважку вагу.

Олександр Усик достроково переміг екс-чемпіона за версією WBC британця Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO).

Як повідомляв портал Знай.ua, новий тренер оцінив можливості Усика.