Український півзахисник "Шальке" Євген Коноплянка може покинути команду вже цього літа, хоча його контракт розрахований до 2020 року.
За інформацією німецького видання Bild, "Шальке" може відпустити українця за 3-5 мільйонів євро. Найгірший сезон за останні 55 років змушує "Шальке" виставити на трансфер одразу 11 гравців.
Експерти відзначають, що Коноплянку більше не розглядають як перспективного, потенційного лідера команди з топ-чемпіонату, і все частіше відзначають його проблеми з ігровою практикою.
Відзначимо, що в поточному сезоні Коноплянка виступив у 14 матчах, відзначившись 2 результативними передачами. Але за останній місяць Євген не зіграв жодної хвилини за "Шальке", а останній раз виходив на поле 9 лютого в матчі проти "Баварії".
Євген Коноплянка грає за Шальке з літа 2017 року. Раніше до українського гравця виявляв інтерес "Бешикташ".

Як писав Знай.ua, президент мадридського "Реала" Флорентіно Перес розповів про можливі трансфери клубу після того, як стало відомо, що колишній головний тренер команди Зінедін Зідан повернувся на свій пост.

Зінедін Зідан
Зінедін Зідан

"Зможе Зідан переконати Роналду повернутися? Кріштіану там, де він є зараз, у нього все добре.
Мбаппе? Кілліан француз, як і Зідан. Можливо він зможе щось зробити, чи не так? Неймар або Мбаппе? Обидва", - передає слова Переса Cadenaser.

Нагадаємо, Зідан пішов з "Реала" в травні 2018 року, після чого в клубі змінилися три тренери, а команда вилетіла з Ліги чемпіонів і Кубка Іспанії, і втратила шанси на чемпіонство.

Як писав Знай.ua, новий контракт Зінедіна Зідана, який замінив в мадридському клубі Сантьяго Соларі, розрахований на 3,5 роки, до 30 червня 2022 року.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.ua, розсекречено зарплату Зідана в Реалі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко став найдорожчим футболістом світу.