Чемпіон UFC Конор Макгрегор (21-3) знайшов ще один спосіб потролити боксера Флойда Мейвезера (49-0), з яким йому незабаром належить вийти в ринг.

Цікаво, що ініціатором нового підступу став зірковий баскетболіст НБА Дреймонд Грін. Форвард Голден Стейт побачив Макгрегора в майці Ворріорс з 23-м номером (саме такий номер належить Гріну в команді), моментально зазначивши, що в його колективі все вболівають за Мейвезера, а не за ірландця

"Ми за Флойда, мужик, а не за тебе... Зніми це", - написав Грін.

We rocking with Floyd bro not you... take that off bruh @thenotoriousmma

Публикация от Draymond Green (@money23green) Июл 23 2017 в 1:22 PDT

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Реакції Макгрегора довго чекати не довелося. Боєць відповів, що ця майка належала екс-баскетболісту Голден Стейт Сі Джею Вотсону, а хто такий Дреймонд Грін він навіть не знає.

"Це майка Сі Джея Вотсона. Я не знаю, хто ти, чорт візьми, такий. Не в образу тобі, хлопець, продовжуй боротися і не кидай навчання", - написав МакГрегор.

Така відповідь серйозно розлютив Гріна, після чого баскетболіст почав перечисляти всі свої досягнення в НБА і попросив Макгрегора зупинитися:

"Цей номер ніхто більше не одягне, коли я закінчу грати, клоун. Олімпійський чемпіон, чемпіон НБА, учасник Матчу зірок, найкращий захисний гравець, і так далі. Зупинись, хлопець", - заявив Грін.

Однак найцікавіше в цій ситуації те, що в 2010 році Мейвезер побив свою дівчину, після того як дізнався про можливу її зраду з баскетболістом Сі Джеєм Вотсоном (майку якого і надів Макгрегор). Ірландський боєць напевно залишився задоволений своїм новим підступом, а перепалка в соцмережі із зіркою НБА тільки додала до всього цього популярності.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що знаменитий боксер готовий поставити своє життя на перемогу Мейвезера.

Фото: Getty Images