Президент київського Динамо Ігор Суркіс в інтерв'ю програмі Профутбол поділився своєю думкою щодо нової тактики команди, а також потенційних новачків.

"Олександр Хацкевич працює з командою трохи більше місяця. Коли ми зустрічалися з ним для того, щоб обговорити можливість очолити Динамо, він поставив мене і акціонерів клубу до відома, що хоче змінити структуру гри команди - тобто, у нього інше бачення гри, ніж у попереднього наставника Динамо.

При цьому він не вважає поганим той футбол, який команда демонструвала при Сергії Реброві, але для нього необхідні інші футболісти - швидкі, креативні, як грають в Барселоні або, наприклад, в тому ж Шахтарі. У нас таких гравців менше. У той же час, Динамо завжди славилося функціонально потужними футболістами, які реактивно переходять з оборони в атаку, з використанням флангів.

Звичайно, за місяць неможливо повністю перебудувати гру, але у матчі з Шахтарем команда відрізками вже показувала те, що хоче бачити Олександр Миколайович і його штаб", - сказав Суркіс.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що африканський легіонер Динамо розповів, чому повернувся в Україну.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Фото: ФК Динамо