Президент київського Динамо Ігор Суркіс заявив про свою позицію з приводу можливого виїзного поєдинку його команди в Маріуполі.

"Я з самого початку не політизував це питання, а розглядаю його виключно в практичній площині. Адже тільки у мене фінансові зобов'язання перед командою і персоналом клубу. І я в першу чергу відповідаю за їх життя і здоров'я. Як я буду далі жити, якщо щось трапиться?! Тому мене не переконують і не вражають обіцянки різних функціонерів ФФУ їхати в автобусі з командою.

Повірте, це не примха і не демонстрація неповаги до гідної команді Маріуполь. І тим більше не привід звинувачувати Динамо під час відсутності патріотизму. Ми закономірно поставили питання про гарантії особистої безпеки для футболістів, тренерів і фанатів під час перебування в зоні потенційної терористичної загрози. Так її визначили не ми, а компетентні органи. Команда буде пересуватися по території, яка в повному обсязі контролюється. Все заздалегідь знають, коли буде матч. І не дай бог, буде якась провокація. Коштує це футбольного матчу чи ні?!

Якщо МВС і СБУ дадуть гарантії, що Динамо, в тому числі вболівальники, може спокійно їхати, я готовий замовити для фанатів чартер до Маріуполя і автобуси. Підкреслюю: у тому випадку, якщо компетентні органи дадуть гарантії безпеки, і громадськість буде про це знати. І гарантії ці будуть підписані конкретними людьми. Тоді ми поїдемо до Маріуполя однозначно", - сказав Суркіс.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що Динамо отримало офіційний лист від МВС по матчу в Маріуполі.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Фото: ФК Динамо