Чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (12-1, 9 КО) 12 квітня проведе бій проти обов'язкового претендента по лінії WBA британця Ентоні Кролли (34-6-3, 13 КО).
Напередодні Кролла показав, як готується до майбутнього поєдинку:

Anthony Crolla продемонстрировал физическую форму накануне боя с Василием Ломаченко 💪 Напомним, уже 12 апреля украинец будет защищать пояса #WBA и #WBO 🔜 #бокс #новостибокса #ломаченко #кролла #ломаченкокролла #лакипанчнет #boxing #boxingnews #loma #lomachenko #crolla #lomacrolla #luckypunchnet

Geplaatst door Luckypunch.net op Dinsdag 12 maart 2019

Також Кролла поділився очікуваннями від бою з Ломаченком, зазначивши, що йому було складно знайти підходящих спаринг-партнерів.
"Я впевнений, що вибрав правильний час для поєдинку з Ломаченком. У бою з Педрасою він пропустив більше звичайного. Взагалі Ломаченко бився з боксерами, у яких різні стилі в рингу. Це я зараз про Педрасу і Лінареса. Але це може мені допомогти. Думаю, що в день бою я буду більший фізично і постараюся використовувати свої переваги.
Для цього бою виявилося складно знайти підходящого спаринг-партнера. Тут не можна просто покликати 5-8 лівшів, тому що Ломаченко робить те, що ніхто інший", - передає слова Кролли Behind The Gloves.
Ентоні Кролла
Ентоні Кролла
Бій Ломаченко - Кролла відбудеться в Стейплс центрі (Staples Center) в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. Трансляція вечора боксу в прямому ефірі буде на ESPN+.
"Ломаченко виконає своє зобов'язання перед WBA, поборовшись з Ентоні Кроллою в наступному бою", - повідомив віце-президент Top Rank Карл Моретті.
Як повідомляв Знай.ua, Ломаченко несподівано заговорив про завершення кар'єри.
Нагадаємо, Василь Ломаченко виграв бій проти пуерторіканця Хосе Педраси одноголосним рішенням суддів і об'єднав чемпіонські пояси за версіями WBA і WBO в легкій вазі. Бій відбувся 8 грудня 2018 року.

Дивіться повне відео бою Ломаченко - Педраса:

Бій Ломаченко - Педраса тривав усі 12 раундів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Оцінки суддів – 119:107, 117:109 117:109 на користь Ломаченка.

Як повідомляв портал Знай.ua, експерт назвав головну загрозу для Василя Ломаченка.