Дружина форварда збірної України та Кайсеріпсора Артема Кравця в черговий раз порадувала підписників у Instagram своєю фігурою.

Дівчина опублікувала фото, на якому вона в бікіні "військового" забарвлення.

За добу знімок отримав майже дві тисячі "лайків", а також безліч коментарів. Підписники захоплюються фігурою Ганна, яка в кінці 2017 року народила двійню.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Анна Кравець на Балі

Український форвард Кайсеріспора Артем Кравець 2-го лютого у матчі чемпіонату Туреччини проти Йєні Малатьяспора відзначився голом за свою команду. А дружина 29-річного футбліста Анна Кравець тим часом відпочивала на Балі і опубліковала фото в Instagram.

"Попа потріскалася трохи. Яка красива природа на Балі. Я тут другий раз, і тепер дійсно закохана в це місце. Довгий переліт, але воно того варте! На Балі найкрасивіші заходи сонця, найцікавіші екскурсії, нереальна природа, смачна їжа. Я розумію, що 8-9 днів дуже мало, щоб побачити тут все... Наступного разу прилетимо з малечею і Кравчиком ( якщо заслужить) на місяць", - підписала Анна Кравець знімок.

Дружина Артема Кравця відпочивала не одна, а в компанії знаменитого українського дуету Тамерлана та Олени Омаргалієвої.

Гол Кравця

Український форвард турецького Кайсеріспора Артем Кравець відкрив рахунок у матчі Суперліги Туреччини проти Єні Малатьяспора. Гравець збірної України відзначився дебютним взяттям воріт у чемпіонаті Туреччини 2018/19.

Кравець вийшов у стартовому складі. Екс-нападник київського Динамо на 14-й хвилині ударом головою відкрив рахунок у виїзному матчі проти Єні Малатьяспора, який посідає 3-є місце.

Згодом претендент на Лігу чемпіонів зрівняв рахунок.

Зазначимо, що на 80-й ще один українець Олександр Кучер вийшов на поле замість Кравця. Матч так і завершився з рахунком 1:1.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко став найдорожчим футболістом світу.