24 липня в продаж надійдуть квитки на бій між чинним чемпіоном UFC Конором Макгрегором (21-3) і непереможеним боксером Флойдом Мейвезером (49-0), який пройде 26 серпня на арені MGM Grand в Лас Вегасі.

Найдешевші квитки будуть коштувати $500, їх випущено в обмеженій кількості. Найдорожчі квитки – в рингсайді – можна буде придбати за $10000.

Варто відзначити, що всього квитки випущено в семи цінових категоріях і експерти не сумніваються, що абсолютно всі квитки будуть розкуплені.

Нагадаємо, Флойд Мейвезер і Конор Макгргор досягли угоди після тривалих переговорів і підписали контракт на бій, який відбудеться 26 серпня на MGM Grand Garden Arena у Лас-Вегасі. Крім того, вже стали відомі гонорари бійців.

За прогнозами букмекерів, незаперечним фаворитом цього поєдинку є Мейвезер. А менеджер Макгрегора впевнений, що Конор потрясе весь світ.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Мейвезер зізнався, що він вже не той, що раніше.

Фото – Getty Images