Стримінгова платформа DAZN запропонувала чемпіону світу в суперважкій вазі за версією WBC Деонтею Вайлдеру (40-0-1, 39 КО) контракт на два бої перед поєдинком з іншим чемпіоном у цій ваговій категорії Ентоні Джошуа, повідомляє Worldboxingnews.net.

33-річному американцеві запропонували фантастичний контракт на 50 мільйонів доларів, які він повинен отримати за два найближчі поєдинки. Першим суперником Вайлдера повинен стати Ділліан Уайт.

А другим можливим опонентом може стати абсолютний чемпіон світу у важкій вазі українець Олександр Усик, який прийняв рішення перейти в суперважкий дивізіон.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Якщо американець зможе перемогти своїх опонентів, то отримає шанс зустрітися в рингу з Джошуа, який володіє іншими поясами в суперважкій вазі.

Але у стримінгової платформи є ще один варіант для американця — Володимир Кличко. Українець отримав вигідну пропозицію від DAZN і вже відновив тренування.

В попередньому бою Уайлдер бився з британо-ірландцем Тайсоном Ф'юрі. Їх дуель завершилася внічию, а переговори з приводу можливого рематча кілька разів переносилися.

Легендарний український боксер, екс-чемпіон світу в суперважкій вазі, Володимир Кличко відновив тренування, повідомляє Sport Arena.
За інформацією видання, зараз Кличко тренується в Києві.
Володимир Кличко відновив тренування
Володимир Кличко відновив тренування

Раніше стрімінговая платформа DAZN запропонувала Кличку контракт у розмірі 40 мільйонів доларів за повернення на ринг. Згідно з цим контрактом Кличко повинен провести три бої, які можуть відбутися вже в цьому році. Імовірно, в травні, вересні та грудні.

Нагадаємо, у ЗМІ з'явилася інформація, що Володимир Кличко повертається на професійний ринг, і може провести бій навесні проти британця Дилліана Уайта.

Як раніше писав портал Знай.ua, Володимир Кличко хоче повернутися в бокс.