Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко, екс-нападник італійського "Мілана", розповів, яку перемогу вважає для себе найважливішим, передає Football Italia.
42-річний Шевченко зізнався, що найбільшою перемогою у складі "Мілана" вважає тріумф в Лізі чемпіонів у сезоні 2002-2003 років.
"Моя найкрасивіша перемога? Це фінал Ліги чемпіонів проти "Ювентуса" на "Олд Траффорд". Нам протистояв дуже сильний суперник, та ще й на особливому стадіоні. Це найважливіший матч у моєму житті.
Я ніколи не забуду ті 12-15 секунд, протягом яких я йшов пробивати пенальті. Переді мною пролетіло все життя з тих пір, як я був дитиною. Ви дорослішаєте зі своїми мріями, і я розумів, увійшовши в штрафну, що зараз можу втілити ці мрії у життя.
Я сказав собі, що потрібно діяти обережно і не змінювати свого рішення по удару. Я подивився на суддю, потім на м'яч, потім на Буффона. Далі пролунав свисток і я пробив так, як хотів", - розповів Шевченко в інтерв'ю DAZN.
Нагадаємо, зараз Шевченко готує збірну України до відбіркового циклу Євро-2020.
Композиція, яку виконав Шева на каналі DAZN Italia, була популярною серед фанатів Мілана в 2000-х роках.

"Він - не бразилець, але скільки голів він забиває! Забудьте "Феномена", - заспівав Шевченко. Під "Феноменом" мається на увазі зубастик Роналдо.

Шевченко захищав кольори "Мілана" з 1999-го по 2006-й роки і з 2008-го по 2009-й роки. Всього за "россонері" українець зіграв 322 матчі, в яких забив 175 м'ячів і віддав 27 асистів.

Як раніше повідомляв Знай.ua, "Ювентус" розгромив "Атлетіко" з рахунком 3:0 і вийшов у чвертьфінал Ліги чемпіонів завдяки хет-трику зоряного португальця Кріштіану Роналду.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще