Відомий голлівудський актор Сільвестр Сталлоне, який є одним з акціонерів промоутерської компанії UFC, заявив, що ірландець Конор Макгрегор має провести реванш з росіянином Хабібом Нурмагомедовим.

"Макгрегор має побороти свій страх та побити Хабіба, інакше це буде тиснути на нього все життя. Конору варто шукати натхнення в своїх же невдачах, щоб бути сильнішими. Я дуже хочу побачити реванш двох чоловіків в октагоні", - наводить слова Сталлоне TMZ.

Бій між Нурмагомедовим та Макгрегором відбувся 6 жовтня 2018 року на турнірі UFC 229. Дагестанець здобув дострокову перемогу над ірландцем у четвертому раунді, а після цього спровокував після поєдинку сутички між представниками команд бійців.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Донька Конора Макгрегора

У Конора Макгрегора народилася ще одна дитина. Фото з дружиною і немовлям ірландський боєць UFC опублікував у своєму акаунті в Instagram.

Кілька місяців тому в сім'ї Макгрегора і його дружини Ді Девлін відбулося поповнення. Стать дитини подружжя тримало в секреті. Але підписники Конора змогли здогадатися, що це дівчинка, тому що у дитини на голові є бантик.

Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4), який напередодні був заарештований, звернувся до шанувальників.
"Терпіння в нашому світі - це чеснота, над якою я продовжую працювати. Люблю своїх дорогих фанатів. Дякую вам усім!", - написав Макгрегор в instagram.

Нагадаємо, Конор на виході з нічного клубу в Майамі розбив телефон шанувальника, який хотів з ним сфотографуватися. Макгрегор розбив телефон фаната і забрав із собою. Все це зафіксувала камера відеоспостереження.

Поліція затримала бійця біля готелю на іншому кінці міста, пред'явивши звинувачення у нападі, хуліганстві третього ступеня і озброєному пограбуванні другого ступеня.
Повідомляється, що потерпілий оцінив вартість збитку в розмірі 1000 доларів (вартість смартфона).

Нагадаємо, Конор Макгрегор анонсував своє повернення в 2019 році.
"Я запускаю ракети в 19-му. Пристебніть ремені", - написав Макгрегор в Instagram.

В своєму останньому бою на UFC 229 Макгрегор програв росіянину Хабібу Нурмагомедову.
Хабіб Нурмагомедов і Конор Макгрегор
Хабіб Нурмагомедов і Конор Макгрегор

За словами Уайта, єдине, що ускладнює взаємодію з Макгрегором – це його непунктуальність.

"З Конором важко мати справу? Так, але він того вартий. Якщо люди запитають мене, яка найбільша проблема, пов'язана з Конором, я відповім, що він не приходить вчасно. А так Конор неймовірний. Він веселий хлопець, забавний, відмінний боєць, на нього цікаво дивитися. Якщо б ще приходив вчасно, був б просто ідеальний. Він би був осконалим.

Ми є глобальним видом спорту, тому, коли проводимо прес-конференцію, знаходимося в прямому ефірі на весь світ. А коли Конор не приходить на неї і не робить це ще 30 хвилин, то це проблема. Ми повинні заповнити час і не тільки заповнити ефір, але і тримати людей зацікавленими, підігріваючи їх бажання дивитися далі, що важко робити в наші дні", - сказав Уайт в інтерв'ю Barstool Sports.

Як повідомляв портал Знай.ua, Конор Макгрегор вимагає реванш з Флойдом Мейвезером.