Володар титулу WBC в суперважкій вазі Деонтей Вайлдер проведе свій наступний бій 18 травня.

Суперником американця стане його земляк Домінік Брізіл. Поєдинок відбудеться в Нью-Йорку (США).

Дуель буде транслювати канал Showtime і до речі безкоштовно. Раніше повідомлялося, що поєдинок нібито будуть транслювати по системі PPV ( "плата-за-перегляд").

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Для Деонтея Вайлдера цей бій стане вже дев'ятим захистом титулу. Спочатку американець повинен був зустрітися в рамках рематча з Тайсоном Ф'юрі, але британо-ірландець відмовився від цього бою.

Василь Ломаченко проведе наступний бій 12 квітня проти британця Ентоні Кролли.

Бій Ломаченко - Кролла відбудеться 12 квітня
Бій Ломаченко - Кролла відбудеться 12 квітня

Бій Ломаченко - Кролла відбудеться в Стейплс центрі (Staples Center) в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. Трансляція вечора боксу в прямому ефірі буде на ESPN+.
"Ломаченко виконає своє зобов'язання перед WBA, поборовшись з Ентоні Кроллою в наступному бою", - повідомив віце-президент Top Rank Карл Моретті.

Як повідомляв портал Знай.ua, Василь Ломаченко виграв бій проти пуерторіканця Хосе Педраси одноголосним рішенням суддів і об'єднав чемпіонські пояси за версіями WBA і WBO в легкій вазі.