Український тенісист Сергій Стаховський здобув перемогу над бельгійцем Яником Мертенсом в рамках челленджера у франузскому Сен-Брійо.
Стаховський обіграв Мертенса в двох сетах з рахунком 6:3, 6:4 і вийшов в основну сітку турніру.
Поєдинок тривав 1 годину 11 хвилин. Стаховський відіграв 4 з 4 брейкпоинтов, а сам реалізував 2 з 5 шансів на брейк.
Наступним суперником Стаховського стане переможець матчу Кенні де Шеппер - Роберто Ортега-Ольмеда.
Як писав Знай.ua, перша ракетка України Еліна Світоліна після поразки на турнірі серії Premier Mandatory в Майамі (США) втратить дві позиції у рейтингу WTA.
Світоліна опуститься на сьоме місце, оскільки її найближчі переслідувачки Кікі Бертенс з Нідерландів і Кароліна Плішкова з Чехії виграли свої матчі в Майамі, і піднімуться в світовому рейтингу.
Інші тенісистки в рейтингу не мають шансів обійти Світоліну. А ось румунка Симона Халеп і чешка Петра Квітова можуть змістити японку Наомі Осаку з першого місця рейтингу, якщо вийдуть у фінал турніру.
Наомі Осака
Наомі Осака
Нагадаємо, Еліна Світоліна програла у другому колі в Майамі. 24-річна українка поступилася китаянці Ван Яфань (№50 WTA).

Матч тривав 1 годину 22 хвилини. У першому сеті українка взяла два гейми, у другому повела з рахунком 3:0, але програла 4:6.

Яфань вперше в кар'єрі переграла суперницю з топ-10 рейтингу WTA.

Майамі. Друге коло

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Еліна Світоліна (Україна) – Ван Яфань (Китай) – 2:6, 4:6

Як повідомляв портал Знай.ua, Еліна Світоліна розповіла, що до неї в номер увірвалися озброєні поліцейські.